– Echo van een monster

Echo van een monster gaat over een onmogelijk bevalling, één uit je ergste nachtmerries.

Gepubliceerd in Halloween horror verhalen. Uitgeverij Luitingh-Sijthoff. 383 pagina’s pure horror. Martijn Lindeboom heeft de beste genreauteurs uit Nederland en Vlaanderen verzameld in een verhalenbundel vol macabere horrorverhalen. In deze bundel vind je een bloedspannende selectie zoals je die nog nooit hebt gelezen, van klassieke pulp tot eigentijdse psychologische spanning, van een dodelijk katmonster tot duistere koeien en vampiers. Pas maar op, voordat je het weet kijk je de komende maanden alleen nog maar angstig over je schouder, onder je bed of achter in je kast. Met werk van Martijn Adelmund, Christien Boomsma, Sophia Drenth, Thomas Olde Heuvelt, Jerry Hormone, Auke Hulst, Martijn Lindeboom, Vanessa Morgan, Jamal Ouariachi, J. Sharpe, Tais Teng en Barend de Voogd.

– Donkere herinneringen.

Donkere herinneringen gaat over een jongen die zichzelf een denkbeeldig vriendje cadeau geeft met zijn verjaardag. Eén die hem helpt om te leren gaan met de ruzies die zijn ouders steeds maken en het verlies wat daarop volgt.

Gepubliceerd in Fantastische vertellingen nummer 37.

–  De vluchteling in Fantastisch Strijdtoneel II. Dit verhaal is tevens opgenomen in de bundel Het meisje dat vlam kon vatten.

– In de armen van de liefde.

In de armen van de liefde gaat over de toevalligheid in het leven, de liefde en hoe sterk die kan zijn, zelfs na de dood en over reïncarnatie.

Gepubliceerd in Ganymedes 15, een verzamelbundel met de beste korte verhalen van 2015.

Dit verhaal is nu ook vertaald naar het Engels.

– De ongenode gast in “Feest” (deel 1). Een bundel met 29 korte verhalen die te maken hebben met het thema feest. Uitgegeven door uitgeverij Jaylen Books ter ere van hun 5 jarig bestaan.

De ongenode gast gaat over Evert. Hij is vandaag zestig jaar geworden, maar niemand is langs geweest. Dat is meer dan prima. Hij heeft een hekel aan drukte en had ook niemand uitgenodigd. Evert is dan ook niet vrolijk als er ‘s avonds opeens om elf uur een onbekend meisje voor zijn deur staat. Ze vertelt hem dat ze hier voor het “feest” is en heeft wel een heel bijzonder cadeau bij zich…

– Perspectief.

Perspectief gaat over een gevangene met een wel heel bijzonder verhaal.

Gepubliceerd in Kwade Zaken. Een bundel met korte verhalen waaraan 16 misdaadauteurs samen hebben gewerkt met prominente strafpleiters. Uitgegeven ter ere van het 30 jarig jubileum van het GNM (Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs) in de maand van het spannende boek 2016. Met een oplage van tienduizend exemplaren wordt het verspreid over bibliotheken, die het boekje als cadeau weggeven aan nieuwe leden. Het gaat om de volgende auteurs: René Appel (Ambo|Anthos), Michael Berg (The House of Books), Liz Brouwer (Vrije Uitgevers), Daan Fousert (uitgeverij Elikser bv), Linda Jansma (De Crime Compagnie), Roel Janssen (Cargo), Corine Hartman (Cargo), Anita Larkens (De Crime Compagnie),  J. Sharpe (uitgeverij Zilverspoor), Anna Levander (Annet de Jong & Dominique vd Heyde, uitgeverij Q), Jennefer Mellink (Clavis Uitgeverij), Ingrid Oonincx (The House of Books), Tomas Ross (Cargo), Nicolet Steemers (De Geus), Charles den Tex (De Geus) en Jacob Vis (uitgeverij Ellessy).

– Jouw leven is van mij

Gepubliceerd in de bundel Verborgen, uitgegeven door LetterRijn.

Als Dick thuis komt van een harde dag werken hoort hij vreemde geluiden uit zijn slaapkamer komen.

– Astraal lichaam

Gepubliceerd in Nachtwakers, uitgegeven door Godijn Publishing, naar aanleiding van een verhalen wedstrijd. De top 25 van de wedstrijd staat in e bundel. Mij werd gevraagd een bonusverhaal te schrijven.