‘Dit is het verhaal waarop de bioscoopfilms, documentaires, tientallen boeken en honderden Youtube-filmpjes zijn gebaseerd. Er zijn nog steeds mensen die denken dat het allemaal een grap is. Hoor het verhaal van de overlevenden aan en beoordeel zelf.’ – Marnix Kleine, presentator van de Late Avond Show.

2017 – In de bossen van Geulhem staat opeens een waterput. Iedereen die erin kijkt ziet water. Behalve Fleur. Zij ziet daar beneden iets, hoort daar iets. Een stem. Hij smeekt haar en kent haar naam. En ondanks dat diegene dood is, laat hij haar niet met rust. Hij teistert haar en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat zij naar hem luistert.

Niemand gelooft haar. Om haar gelijk te halen, maakt Fleur een filmpje op haar mobiel. Als die vervolgens op een blog geplaatst wordt en viral gaat, wordt Geulhem bestormd met sensatiezoekers. En dan zijn de gevolgen niet te overzien…

Als je het boek door mij persoonlijk gesigneerd wilt hebben en tevens leuke goodies wilt ontvangen, stuur dan een mail naar jsharpebooks@outlook.com

Days
Hours
Minutes
Seconds

15-12-2020
The Netherlands
Uitgeverij Zilverspoor

In het boek zijn de bekende blogs opgenomen van Superwijf. Die kun je nu al lezen door hier te klikken.

Dutch author J. Sharpe (1986) is a multiple award nominee and Amazon Bestselling author of suspense novels. He is best known for how he blends themes and elements from two or more different genres in his books, including Eden (nominated for a Bastaard Award), Syndrome (nominated for a Harland Award and Bastaard Award) and Broken Memory (also nominated for a Harland Award).

So far Sharpe has published thirteen novels and several short stories in The Netherlands and Belgium.

His work is translated in English, Spanish, Portuguese and Italian and a few of his books are also available in braille.