Eind December verkrijgbaar

‘Dit is het verhaal waarop de bioscoopfilms, documentaires, tientallen boeken en honderden Youtube-filmpjes zijn gebaseerd. Er zijn nog steeds mensen die denken dat het allemaal een grap is. Hoor het verhaal van de overlevenden aan en beoordeel zelf.’ – Marnix Kleine, presentator van de Late Avond Show.

2017 – In de bossen van Geulhem staat opeens een waterput. Iedereen die erin kijkt ziet water. Behalve Fleur. Zij ziet daar beneden iets, hoort daar iets. Een stem. Hij smeekt haar en kent haar naam. En ondanks dat diegene dood is, laat hij haar niet met rust. Hij teistert haar en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat zij naar hem luistert.

Niemand gelooft haar. Om haar gelijk te halen, maakt Fleur een filmpje op haar mobiel. Als die vervolgens op een blog geplaatst wordt en viral gaat, wordt Geulhem bestormd met sensatiezoekers. En dan zijn de gevolgen niet te overzien…

Als je willt dat ik het boek persoonlijk signeer voor je en hem opstuur met allemaal leuke goodies, stuur dan een mail naar jsharpebooks@outlook.com

Hieronder kun je de proloog in beeld zien. Als je het hoofdstuk daarna wilt lezen, klik dan op de PDF onder het filmpje.

In het boek wordt er een melding gemaakt van een retrospel die gebaseerd is op de gebeurtenissen in Geulhem. Dat spel kun je nu zelf ook spelen door de QR-code hieronder te scannen.

Scroll to Top