Verwachte boeken (NL)

Uit de Duisternis

Op dit moment wordt er gewerkt aan een horrorroman.

(Voorlopige) flaptekst:

‘Dit is het verhaal waarop de bioscoopfilms, documentaires, tientallen boeken en honderden YouTube-filmpjes zijn gebaseerd. Er zijn nog steeds mensen die denken dat het allemaal een grap was. Hoor het verhaal van de overlevenden aan en oordeel zelf. – Marnix Kleine, presentator van de Late Avond Show.

In de bossen van Geulhem staat opeens een waterput. Iedereen die erin kijkt ziet water. Iedereen, behalve Jenny. Zij ziet daarbeneden iets bewegen, hóórt daar iets. Een smeekbede. Iemand wil iets van haar. Iemand die haar naam kent. En ondanks dat degene dood is, laat hij haar niet met rust. Hij teistert haar en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat zij naar hem luistert.

Om haar gelijk te halen, maakt Jenny een filmpje op haar mobiel. Als die vervolgens op een blog wordt geplaatst en viral gaat, wordt Geulhem bestormd met sensatiezoekers. En zijn de gevolgen niet te overzien…

Meer informatie volgt snel.
Verwachte publicatiedatum: augustus 2020.

De Turfheksen

Ook zal er in 2020 een kinderboek verschijnen bij een andere uitgeverij. Het is het eerste deel van een serie waarvan andere auteurs de vervolgdelen zullen schrijven. De serie zelf gaat De Turfheksen heten. Het is een griezelige serie voor kinderen in de leeftijd 8 tot 12 jaar.

Binnenkort meer informatie…