“De zes schimmen aan het einde van de steeg waren slechts het begin. Binnen enkele seconden waren er nog veel meer. Het hele dorp leek op hen af te komen. De schimmen bleven aan het eind van de donkere steeg staan en keken hen aan. Amy zag hoe hun ogen een roodachtige gloed hadden. Ogen die in de duisternis vreemd licht uitstraalden.”

Kayleigh Winstone heeft diegenen verloren die haar het meest dierbaar zijn; haar man en twee zoontjes. Net op het moment dat ze haar verdriet een plekje heeft weten te geven, wordt ze ontvoerd.
Niet veel later wordt ze wakker in een parkje. Ze herkent de plek, want ze loopt er dagelijks doorheen. Toch waarschuwen haar zintuigen dat er iets vreselijks mis is. Als ze oog in oog komt te staan met haar overleden zoontjes, krijgt ze de schrik van haar leven.
De wereld lijkt volslagen krankzinnig geworden. Het leven in Senora wordt een aaneenschakeling van vreemde en lugubere voorvallen. Afgesloten van de buitenwereld, verstoken van elektriciteit, zonder nog rijdende auto’s en met mensen om hen heen die langzaamaan steeds gekker lijken te worden, is het als overleven in een nachtmerrie.
Senora, ooit een vredig woestijnstadje, lijkt aan de goden overgeleverd te zijn.
En veel goeds hebben zij met de inwoners van dit dorp niet voor…

Dit boek is de heruitgave van het boek Gevaarlijk Spel uit 2011.